fbpx

5 Motive Pentru Care E Bine Să Faci Școala De Șoferi Iarna

Școala de șoferi iarna ?

 

Școala de șoferi este mai bine să o începi iarna sau vara? Asta-i întrebarea. 🙂

 

Pentru că iarna își intră încet încet în rol, haideți să vedem împreună de ce poate fi foarte bine să începi scoala de șoferi iarna.

 

Iarna cererea este mai mica la scoala de soferi

  1. În primul rând, iarna cererea este mai mică decât pe timpul verii, mulți dintre cei ce doresc să înceapă cursurile temându-se de condițiile meteo ce ar putea fi nefavorabile condusului. Astfel, ai mai multe șanse să obții mult mai repede o programare la examene și în final să te vezi cu permisul auto în… portofel.

 

Chestionare auto identice cu cele de la examen

 

Conditiile meteo un avantaj pe termen lung

2.  Condițiile meteo ce se pot întâlni iarna reprezintă mai degrabă un avantaj pe termen lung, decât un dezavantaj la momentul începerii școlii. Să te obișnuiești încă din școală să conduci pe ceață sau vizibilitate redusă, ori să știi cum și când să folosești frâna de motor –învățate corect, de la început, îți vor aduce un plus de siguranță ca șofer, pe viitor.

 

Scoala de soferi iarna sau vara
Scoala de soferi iarna Driver For Life

3.  Totuși, nu în fiecare zi sau în fiecare iarnă zăpada sau poleiul creează dificultăți de nesurmontat conducătorilor auto. Nu te lăsa speriat de o astfel de eventualitate! Instructorul este lângă tine, te ghidează și te ajută să înveți să stăpânești mașina, iar tu trebuie să știi să faci asta, odată devenit șofer, în orice condiții.

 

Iarna traficul este mai liber

 

4.  Traficul este de obicei mai liber iarna, decât vara, nefiind totuși atât de liber precum în luna august când se înregistrează cele mai scăzute valori de trafic, în general. Explicația este simplă: școlile și grădinițele sunt închise, iar majoritatea oamenilor sunt în concediu. Dar trebuie să știi că luna august este și foarte aglomerată la programările pentru examenul auto, cât și la programările pentru începerea școlii de șofer.

 

 

 

5.  Atenția și concentrarea la volan vor fi mai ridicate iarna decât vara. Chiar dacă va părea un pic mai obositor, după primele ore de condus te vei obișnui cu manevrele și vei învăța să fii un șofer responsabil. Vei înțelege mai bine de ce este atât de important să conduci preventiv.

 

 

 

Noi te așteptăm cu drag să te înscrii la școala de șoferi Driver For Life unde vei avea parte de ghidajul profesionist al instructorilor noștri auto.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

SURSA: blueautodrive.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ÎNSCRIE-TE LA SCOALA DE SOFERI!

ÎNSCRIE-TE LA SCOALA DE SOFERI!

Call Now Button