Școala de șoferi Driver For Life școala auto cu cea mai mare rată de promovabilitate la nivelul capitalei

 Nu doar instructori auto – șoferi din pasiune

Școala auto Driver For Life are o experiență vastă în pregătirea teoretică și practică a cursanților ce doresc să obțină un permis de șofer pentru categoria B. Oferim clienților noștri posibilitatea plății în rate, precum și varianta predării în limba engleză (chestionare auto in limba engleza)

 Respectăm normele legislative și te învățăm și pe tine cum să o faci

Școala de șoferi Driver For Life Potrivit normelor în vigoare, este necesar ca fiecare șofer aspirant să urmeze un anumit parcurs înainte de a obține un permis de conducere. Acești pași se desfășoară astfel:

  • cursantul se înscrie pentru pregătire la o școală de șoferi;
  • cursantul urmează cursurile teoretice în cadrul școlii auto;
  • parcurgerea unui număr de minim 30 ore didactice de practică;
  • Examinare finală: proba teoretică și examenul practic.

Școala de șoferi Driver For Life – Orientați către client

Un instructor auto profesionist trebuie să știe să dea dovadă atât de strictețe, pentru a impune cursanților respect pentru normele legale, dar și de flexibilitate, pentru a se adapta la nevoile particulare ale fiecărui client. Nu orice personalitate este făcută pentru asta. La Școala auto Driver For Life din București, instructorii noștri au toată pregătirea necesară pentru a face din fiecare cursant un viitor șofer desăvârșit.

Nivelul de familiarizare cu tehnologia auto, cunoștințele teoretice și practice ale instructorilor noștri, laolaltă cu vocația lor pedagogică, constituie principalele elemente care asigură un proces de învățare plăcut și eficient pentru fiecare cursant, și au ca rezultat o rată de promovabilitate aproape de 100%.

OPTEAZĂ PENTRU PACHETUL COMPLET LA ÎNSCRIEREA ÎN CADRUL ` ȘCOALA DE ȘOFERI DRIVER FOR LIFE`ȘI BENEFICIAZĂ DE TOATE AVANTAJELE

PREGĂTIRE TEORETICĂ – CHESTIONARE AUTO

Luând parte la cursurile de teorie, nu vei memora doar regulile Codului Rutier, ci vei înțelege rațiunile și mecanismele care alcătuiesc normele în vigoare, ajutându-te să ai o înțelegere comprehensivă și în ansamblu a cunoștințelor dobândite;

Școala de șoferi Driver For Life – categoria B

Cursanții au acces la săli de curs moderne, complet echipate cu cele mai utile și recente echipamente aferente, pentru înlesnirea și facilitarea unui proces educațional performant.

Școala de șoferi Driver For Life este o institutie dotata cu sali de curs in care sunt integrate echipamente de ultima generatie, necesare inlesnirii procesului de invatare.

Școala de șoferi Driver For Life sector 4

In plus, aplicatia online permite cursantilor sa completeze cu usurinta chestionare auto online, in timp ce lectorii sunt prezenti pentru explicatii suplimentare.

Școala auto Driver For Life – PRACTICĂ LA VOLAN

Așa cum parcugerea cursurilor teoretice are ca obiectiv însușirea unor informații referitoare la componentele, funcționarea unei mașini și normele codului rutier, cursurile practice urmăresc familiarizarea cursantului cu experiența șofatului și dobândirea de către acesta a tuturor aptitudinilor necesare pentru a manevra în mod sigur și eficient autovehicululul condus.

OBȚINE ACCES LA CELE MAI BUNE CHESTIONARE AUTO

utile pentru categoriile A,B,C, C+E, D, E.

Testează-ți cunoștințele cu chestionare auto autentice, concepute după modelul celor de la examenul teoretic.

Școala auto Driver For Life – PLATA ÎN RATE

Oferim clienților noștri posibilitatea de a alege plata în rate pentru cursuri în cadrul școlii auto Driver For Life.

 Ne perfecționăm în fiecare zi pentru a face experiența ta de învățare cât mai plăcută. Suntem disponibili în fiecare sector al capitalei, pentru a îți pune la dispoziție cele mai bune servicii:

  • instructori auto cu vocație și experiență;
  • săli de curs moderne;
  • materiale și suporturi de curs la standarde europene;
  • metode de predare moderne și personalizate;
  • soluționare accelerată a solicitărilor din partea clienților;

conduită profesională ireproșabilă.

Inapoi la prima pagina