Școala de șoferi Driver For Life pentru servicii de top la tarife accesibile

 

Școala de șoferi Driver For Life - prețuri

 

2000 lei - este suma care acoperă cursurile efectuate în cadrul școlii noastre pentru obținerea unui permis auto categoria B. Oferim clienților noștri posibilitatea de a plăti în rate conform unui plan avantajos pentru aceștia. La școala auto Driver For Life punem la dispoziția cursanților un pachet complet de servicii la prețuri competitive.

 

Fă-ți și tu loc în trafic cu  Driver For Life!

 

  • școala auto categoria B (2000 lei)- posibilitate plată în două rate
  • școala de șoferi în limba engleză (4000 lei) pentru cetateni straini

Alte preturi:

  • Adeverinta in vederea reprogramarii la examen cu 3 sedinte incluse - 450 Lei
  • Sedinta suplimentara ( minim 5 ) - 150 Lei
  • Inchiriere masina examen - 200 Lei

IMPORTANT: Vârsta minimă a cursanților admiși este de 18 ani fără trei luni

 

Tarifele mai sus menționate includ cursurile teoretice și practice, costurile de carburanți, întocmirea dosarului pentru examen, întocmirea formularelor și tipizatelor.

 

Gata de start? Te așteptăm!

 

Avansul de înscriere la școala Driver For Life este de cel puțin 50% din prețul integral de școlarizare. Oferim cursanților noștri posibilitatea de a efectua plata a doua pâna la a 2-a sedință de conducere practica.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul întregului parcurs spre obținerea permisului de conducere: vă ajutăm să completați dosarul cu documentația necesară și vă informăm în permanență cu privire la aspecte ce țin de desfășurarea examenului auto, pentru ca dvs. să puteți întâmpina și depăși în mod corespunzător orice potențial obstacol.

 

Ne adaptăm nivelului de pregătire al fiecărui cursant cu răbdare și considerație, astfel ca procesul de învățare să se desfășoare într-un mod plăcut și favorabil asimilării de informație.

 

                                Alege o școală de șoferi așa cum ți-ai dorit și vei deveni și tu un

Driver For Life!

 

 

Contactează-ne acum! AICI