Mediu de invatare 2023

Verifica-ti cunostintele inainte sa te duci la examen daca vrei sa fii declarat admis. Parcurge cel putin 2 ori acest mediu.

Incepe acum
Chestionare auto 2023

Aceste chestionare sunt concepute pentru toate categoriile de permis identice ca la DRPCIV – chestionare auto identice ca la examen.

Incepe acum
Curs de legislatie 2023

Va oferim acest curs pentru ca toti sa fiti declarati admisi atat la proba teoretica cat si la proba practica din prima incercare.

Deschide PDF-ul

Chestionare auto Driver For Life identice cu cele de la examen

Te pregatesti pentru examenul auto si vrei sa fii sigur ca promovezi din prima?

Atunci nu mai pierde timpul cu orice gasesti pe internet sau prin cartile vechi si incepe sa faci testele din cadrul acestor chestionare auto identice cu cele de la examen (DRPCIV) pentru categoria A, B, C si D!

CONT GRATUIT
Email: rrmanu231@gmail.com
Parola: 123456789

Vrei sa iei sala din prima ? Chestionare auto Driver For Life

Chestionare auto identice cu cele de la examen.

Orice ar spune oricine, pentru a fi un sofer bun trebuie sa cunosti legislatia rutiera. Si cel mai simplu mod de a o invata este facand chestionare auto! E mult mai usor, mai practic si mai la indemana decat daca stai cu legea in brate.

Inveti practic si usor!

Cum sa folosesti aceste chestionare auto actualizate?

Daca este pentru prima data cand te pregatesti pentru examen, atunci va trebui sa stii ca fiecare chestionar auto este compus dintr-un numar de 26 intrebari.

Pentru a promova examenul este important ca numarul raspunsurilor corecte pe care le oferi sa fie de minim 22.

Fiecare categorie are un set propriu de chestionare auto, adaptat situatiei, din acest motiv este extrem de important sa acorzi atentie perioadei de pregatire.

Parcurge fiecare test cel putin o data pentru a te familiariza cu intrebarile si incearca sa intelegi cat mai logic si mai practic raspunsurile.

Nu trece pur si simplu la urmatoarea intrebare pana ce nu te-ai asigurat ca ai inteles rationamentul din spatele variantelor.

Asadar, inainte de sustinerea examenului teoretic, va trebui sa cunosti:

  • Legislatia referitoare la circulatia pe drumurile publice;
  • Indicatoarele rutiere.

Iar cel mai simplu mod de a invata aceste aspecte este completand cat mai multe chestionare auto identice cu cele de la examen!

Chestionare auto DRPCIV pentru toate categoriile

Accesand platforma noastra, folosind datele de identificare oferite in mod GRATUIT mai sus, vei avea acces la chestionare auto DRPCIV pentru toate categoriile!

In felul acesta, indiferent ca esti in cautare de chestionare auto categoria A, chestionare auto categoria B, chestionare auto categoria C, chestionare auto categoria D, vei gasi exact ceea ce cauti!

Odata ce ai repetat suficient si ai ajuns sa nu mai ai chestionar fara minim 22 raspunsuri corecte, te poti inscrie sa sustii proba practica de conducere a autovehiculului.


Chestionare auto categoria A

In cazul in care vrei sa poti conduce o motocicleta cu sau fata atas si triciclu cu motor care are o putere de peste 15 kw atunci vei vrea sa faci cat mai multe chestionare auto pentru categoria A!


Chestionare auto categoria B

Daca vrei sa poti conduce o masina „normala”, atunci ai nevoie sa faci cat mai multe chestionare auto categoria B.

Pregatirea pentru examen consta in familiarizarea cu intrebarile si raspunsurile, intelegerea rationamentelor logice din spate, precum si a aspectelor practice din trafic.

Altfel spus, atunci cand completezi un chestionar auto, ia-ti tot timpul din lume.

Nu esti la examen, asa ca e mai important sa fii linistit si sa intelegi. Gandeste-te foarte bine ce ai face daca ai fi in masina si te-ai confrunta cu o astfel de situatie precum aceea din intrebare.

Pune-te, efectiv, in acea situatie (mental, desigur!).

Dupa ce ai raspuns, daca nu a fost corect, incearca sa intelegi unde ai gresit.

Daca nu reusesti singur, noteaza-ti intrebarea s raspunsul sau raspunsurile corecte si intreaba-l pe instructorul tau!


Chestionare auto categoria C

Categoria C se adreseaza celor ce doresc sa conduc un autovehicul (altul decat cele din categoria D sau D1) cu o masa totala maxim autorizata de 3.5 T, proiectat sa transporte maxim 8 pasageri in afara soferului.

In sectiunea special dedicata chestionarelor auto DRPCIV pentru categoria C vei gasi mai multe seturi de intrebari exact ca acelea pe care le vei avea la examen!

Asa ca ai ocazia sa exersezi cat mai mult, pentru a te asigura ca promovezi examenul cu brio!


Chestionare auto categoria D

Chestionarele auto categoria D sunt speciale pentru cei ce doresc sa conduca un autobuz. Poti rezolva toate intrebarile afereste acestei categorii, de pe platforma noastra.

La fel ca si in cazul categoriilor A,B si C, examinarea teoretica va fi sub forma unui chestionar cu 26 intrebari, 3 variante de raspuns, din care unul, doua sau chiar toate trei pot fi corecte.


Chestionare auto identice cu cele de la examen

Chestionarele auto de pe platforma noastra sunt identice cu cele pe care le vei avea la examen. Asa ca repeta cu incredere! Pana la urma le vei stapani atat de bine incat nu vei mai avea nicio problema.

Nu uita ca este important sa ai o comunicare buna cu instructorul sau lectorul, in cazul in care nu intelegi o intrebare sau un raspuns. Nu te jena sa ceri ajutorul. Este mai important sa intelegi decat sa treci mai departe si sa ignori!

De asemenea, in situatia in care esti in cautarea unei scoli de soferi care sa iti ofere incredere, sprijin si ajutor in orice ai nevoie, atunci iti recomandam sa apelezi la scoaladesofericatb.ro.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu